style="display:none;" />
175784044

Junior SEO Managers (BESAT)

Vi søger én til to nye Junior SEO Managers med MASSER af gåpåmod til vores SEO team.

Brænder du for online markedsføring? Er du interesseret i søgemaskineoptimering, og kunne du godt tænke dig at arbejde med online markedsføring i praksis? Så har vi det helt rigtige job til dig!


Din profil, dine arbejdsområder og hvad vi forventer af dig

Du kommer til at arbejde, ikke for os, men for vores kunder, og det er derfor vigtigt, at du har sans for detaljen. Du skal kunne forstå vores kunders udfordringer og være frisk på at give indspark på, hvordan vi får dem løst. Det er vigtigt, at du formår at formidle budskaber både skriftligt og mundtligt, og du skal have en god forståelse for online marketing.
Det er også vigtigt, at du har erfaring med søgemaskineoptimering. Ydermere er det forventet, at du følger dine opgaver til dørs og tager ansvar for at gøre dine opgaver færdige til tiden.

En typisk dag i rollen som Junior SEO Manager
Vi kan skrive en masse om hvad vi forventer af dig som Junior SEO Manager. Mindst ligeså vigtig er det at du ved hvad du reelt set kommer til at arbejde med.

Herunder er en række arbejdsopgaver som vores SEO Managers typisk arbejder med:

– Søgeordsanalyse
– Artikelskrivning
– Arbejde med diverse tools såsom Google Analytics, Webmastertools Accuranker, Screaming Frog osv. (Fint hvis du ikke kender disse på forhånd)
– Hente opgaver i vores CRM System Podio
– En smule kundekontakt
– Opbygning af links
– Gennemgang af kunders onpage SEO optimering
– Håndtering af Facebook, Google Plus og Maps.

Om SpotOn Marketing

SpotON Marketing er et marketingbureau, der hjælper virksomhedsejere med at blive mere profitable ved at få deres telefon til at ringe med opkald fra interesserede potentielle kunder, der søger efter deres service på Internettet. Kort fortalt, er vi et bureau, der hjælper virksomheder med at tjene penge – og det er vi rigtig gode til.

Vi tilbyder et afslappet arbejdsmiljø, hvor der er plads til, at man kan udfolde sig og sætte sit præg på arbejdsprocesserne. Vi lægger stor vægt på det sociale på arbejdspladsen, så du kan komme til at møde og lære de andre at kende gennem vores mange sociale arrangementer efter arbejdstid.

Yderligere information:

– Startdato: Hurtigst muligt. Vi afholder samtaler nu.
– Løn efter kvalifikationer.
– Vi søger både studie, deltids og fuldtidsmedarbejdere.

Lyder dette interessant, så udfyld nedenstående formular