style="display:none;" />
aneyde

Sådan fik jeg 120% mere ud af min praktik

Jeg studerer E-business på CBS og når jeg afslutter min uddannelse, er planen, at jeg skal arbejde med online marketing. Fordi SEO udvikler sig så hurtigt, at vores lærere ikke rigtigt kan følge med, så gav det god mening at bruge to af mine valgfag på at komme i praktik. Hands-on-erfaring er uden tvivl den bedste måde at lære SEO på. Jeg fandt SpotOn Marketings hjemmeside, skrev en ansøgning og blev kontaktet allerede samme dag.

Kulturen i SpotOn Marketing er meget nem at komme ind i, fordi den er så hjemlig. Der er plads til at være sig selv, og jeg er virkelig glad for mine hyggelige kollegaer. De er SEO-nørder på gode måde! Vi har et afslappet arbejdsmiljø, og det er dejligt at være i en virksomhed, som gør det så godt. Her bliver lyttet til hvad man siger, og her er plads til at komme med nye idéer.

Da jeg startede som praktikant, havde jeg aldrig arbejdet med SEO. Det gik hurtigt med at komme et godt stykke hen ad vejen, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg lærte mere i de tre måneder, end hvis jeg havde taget fag på CBS. Fordi jeg fik de samme opgaver som de ansatte og fik lov til at tage ansvar fra dag 1, så fik jeg 120 % mere ud af praktikken, end jeg havde forestillet mig.

Da jeg søgte praktikken, var det med henblik på fastansættelse, hvilket vi også talte om under mine jobsamtaler. Efter kun 1,5 måned, blev jeg tilbudt fastansættelse, hvilket jeg er meget glad for. Det er en fornøjelse fortsat at have lov til at bygge videre på det, som jeg lærte under praktikken, og jeg trives rigtig godt i SpotOn Marketing.

– Ane Yde-Jensen